Sunday, September 22, 2013

Personality quiz

Anda Gigih (Striver)

Anda peramah dan penuh keceriaan dan amat suka berkongsi kehidupan dengan rakan-rakan anda. Anda komunikator semula jadi dan berasa teruja dengan interaksi sosial.
Anda menetapkan standard yang tinggi untuk diri anda dan orang lain dan sentiasa menumpukan perhatian untuk mencapai matlamat anda. Dan apabila anda teruja tentang sesuatu, anda mempunyai keyakinan dan semangat untuk memberi inspirasi kepada semua orang di sekeliling anda untuk turut terlibat.
Buat masa ini, anda berasa agak keliru dan kehidupan boleh berubah dalam kedua-dua arah yang bertentangan. Ketidakpastian ini boleh menjadi cara positif untuk anda melihat apa yang anda betul-betul suka lakukan dan membuat perubahan tersebut...atau anda mungkin dapati yang anda gembira dengan keadaan anda sekarang!
Kehidupan adalah tentang membuat pilihan. Jangan lupa untuk terus teruja dengan segala kemungkinan dan potensi di luar sana dan bukannya mendesak untuk mengetahui "jawapan" sepanjang masa. Ia merupakan jalan yang panjang, penuh kelainan dan berliku-liku, oleh itu daripada menjauhi perjalanan tersebut, tempuhinya dan nikmati segala rintangan yang anda hadapi. Cabar diri anda untuk mencuba pengalaman baru dan menikmati kehidupan sepenuhnya. Tetapi anda juga perlu ingat yang anda tidak boleh berasa yakin dan ceria sepanjang masa. Kadang kala ia sama sekali tidak mengapa untuk mengalihkan tumpuan dan melihat ke dalam diri anda. Malah, kami amat menggalakkannya!
Waktu bersama keluarga adalah berharga bagi anda. Ia membantu anda mengisi semula tangki anda dan kekal positif tentang kehidupan. Lagipun, segala kenangan indah anda terbina daripada perkara tersebut. Pastikan untuk merebut setiap peluang untuk perhimpunan keluarga besar-besaran yang akan meningkatkan semangat anda dan mengingatkan apa yang paling penting bagi anda.
Bagi anda, memulihkan keseimbangan bermakna memberi diri anda peluang untuk memproses segala-gala yang melintas dengan laju dalam minda anda. Memperuntukkan waktu yang tenang untuk renungan boleh menjadi sesuatu yang amat berfaedah.
Anda pastinya paling gembira apabila anda berasa kedudukan anda mantap dan selesa. Bagi anda tanda sebenar kejayaan adalah kebahagiaan rumah tangga dan dikelilingi oleh rakan-rakan dan keluarga. Ia adalah tumpuan utama dalam hidup anda, dan pusat segala aspirasi anda.
-my first official test..not 100% tepat as some of the pics shown in the test that i have no idea about it-

No comments:

Post a Comment